Åbningstider

mandag: 10:00 - 17:00
tirsdag: 10:00 - 17:00
onsdag: 10:00 - 17:00
torsdag: 10:00 - 17:00
fredag: 10:00 - 17:00
lørdag: 10:00 - 17:00
søndag: 10:00 - 17:00
historie-paa-lager-top
Her finder du forskelligt undervisningsmateriale som kan bruges til besøg på vores museer eller til forskellige forløb, som løbende udvikles.

Historie på lager

Wadden Tide - undervisningsmateriale

Wadden Tide-materialet er til brug både for store og små, både hvis I har mulighed at besøge udstillingen, eller hvis I bare vil bruge materialet som inspiration til den almindelige undervisning. Hvis I har spørgsmål til materialet eller til forløb, er I meget velkomne til at kontakte os.

Se undervisningsmaterialet her

Wadden Tide

 

Med epidemi i hælene - undervisningsmateriale

Dette undervisningsmateriale omhandler sygdom og levevilkår hos tyske flygtninge i Oksbøl 1945-49. Materialet er designet til brug i folkeskolens overbygning eller på ungdomsuddannelserne, og kan bruges direkte i fjernundervisningen.

Læs mere her: Med epidemi i hælene

Hjedding Andelsmejeri - video

Se videoen og læs mere!

Hodde Gamle Skole - video

Se videoen og læs mere!

Livsfare – Miner! –  undervisningsmateriale

Dette undervisningsmateriale danner rammen om et besøg i særudstillingen i Tirpitz. Gennem arbejdet med materialet får eleverne et nyt kendskab til en vigtig del af den danske historie om Anden Verdenskrig på den jyske vestkyst.

Med hæftet til hver elev bliver der tilsendt en lærervejledning pr. mail, så man kan se, hvordan materialet kan bruges i undervisningen. Der er også ekstra opgaver, så man har mulighed for at tilrettelægge sit helt eget forløb.

Når man har besøgt udstillingen, er det oplagt at booke vores forløb ved Skalllingen, hvor eleverne kommer ud i det autentiske miljø, hvor minerydningen bl.a. fandt sted.

Pris 15 kr. inkl. moms pr. hæfte

Antal sider 16

Aldersgruppe: Udskolingen i folkeskolen og ungdomsuddannelserne

Fag som kan bruges også tværfagligt i arbejdet: Historie, samfundsfag, geografi samt evt. drama og billedkunst

Køb den her

 

I 2020 havde Theater foreningen 7-Kanten 50 års jubilæum. I den anledning blev der udviklet et materiale som I kan downloade og bruge hjemme på skolen eller som inspiration. Klik på billedet for at hente hæftet.


‎Farv selv farvecirkel 4. klasses lys og farver.
Fildepot/Download