Åbningstider

mandag: 10:00 - 17:00
tirsdag: 10:00 - 17:00
onsdag: 10:00 - 17:00
torsdag: 10:00 - 17:00
fredag: 10:00 - 17:00
lørdag: 10:00 - 17:00
søndag: 10:00 - 17:00
IMG_5042
Ekspedition til Verdens Ende: Tag med på vandring i den vilde nationalpark
Ekspedition til Verdens Ende: Tag med på vandring i den vilde nationalpark

Ekspedition til Verdens Ende: Tag med på vandring i den vilde nationalpark

Periode 06. August – 06. August.

Ekspedition til Verdens Ende
Skallingevej 60, Ho, 6857 Blåvand. I Ho fortsæt ca. 3 km.
Hvor: Skallingevej 60, Ho, 6857 Blåvand. I Ho fortsæt ca. 3 km.
Pris: 125 kroner per person
Kontakt en naturvejleder : +45 75 22 22 50
Aktivitet

Tag med på en 3-timers ekspedition til Verdens Ende!

På vandringen her vil du opleve sæler, strandingsgods og fund fra det dybe hav. Nationalpark Vadehavets frie natur, hvor landskabet er i konstant forandring, giver muligheden for at nyde det unikke fugleliv, kigge på vilde planter og firben og Danmarks eneste giftslange, hugormen. Undervejs kan du smage på nogle af de vilde urter, der vokser netop her.

Nationalpark Vadehavet er UNESCO Verdensarv og her på sin nordligste grænse. Dyk med ned i en spændende oplevelse af, hvad der mon findes ved Verdens Ende – og hvem du måske selv ville tage med derhen…

På denne vandretur kan du tage med naturvejlederen ud for at opleve det allervestligste og allervildeste natur i Danmark.

Her er landskabets tilblivelse og udformning komplet underlagt naturens kræfter, og gåturen vil give dig en fed oplevelse af frihed, tid, ro og eventyr på én og samme tid. Hvad, der driver i land, eller viser sig af dyreliv, kan kun turen vise, men her er både sæler i vandet og rastende sælunger i sandet. Trækkende og rastende fugle, muslinger og rav langs stranden – eller nøjsomme, tørketålende planter, firben og hugorme i klitterne.

Det, du ville have brug for at medbringe til dig selv på en øde ø, kan være smart også at tage med i lommen her! Naturekspeditionen til Verdens Ende er god til både dig med vandrelyst, eventyrlyst og hang til smukke naturoplevelser

Så kom frisk på egen hånd – eller tag familien, kæresten eller din bedste ven under armen.

Anbefalet alder er voksne over 18 år.

OBS: Turen er i alt 7 kilometer lang, og en del af ruten er i løst sand. Man kan gå barfodet, men medbring sko – og gerne kikkert. Medbring også lidt let at spise og drikke.